Vogue Carry 3 Bakfiets 49 cm Matt Black/Black 7V

2,899.00

De Vogue Carry 3 wordt ook wel de Vogue Carry Deluxe genoemd, dit komt omdat deze stoere elektrische bakfiets van alle gemakken is voorzien. Doordat de Vogue Carry 3 over een middenmotor beschikt geniet je van een natuurlijke rijervaring. Niet de wielen maar de trappers worden namelijk aangedreven. De Bafang Max Drive 250 Watt middenmotor biedt altijd een goede ondersteuning aan, ook met een volle laadbak.

 

Deze mooie bakfiets heeft een stabiele weglegging. Dit draagt bij aan de veiligheid van de fietser! Niet geheel onbelangrijk is het belastbaar gewicht van de Vogue Carry 3 ruim 220 en daarom uitermate geschikt voor het vervoeren van de kinderen, boodschappen of andere zware elementen.

 

Door middel van het LCD Scherm kun je op een overzichtelijke manier de ondersteuning regelen. De actieradius van deze fiets ligt tussen de 40 en 70 kilometer. De accu is uitneembaar en daarom gemakkelijk op te laden. Met de 7 versnellingen is geen afstand mee te lang! Deze topper van een bakfiets is verkrijgbaar in 2 kleurencombinaties.

 

[plus]Bakfiets: Ruime laadbak met veilgiheidsgordels en plek voor 2 kindjes

[plus]Oversized frame: Het oversized frame van staal is erg degelijk en heeft een stoer uiterlijk

[plus]Shimano Nexus 7: Shimano Nexus 7 biedt een zeer ruime keuze in versnellingen, is nauwkeurig en betrouwbaar en heerlijk om te hebben als je net even wat meer kilometers maakt

 


Artikelnummer: 1e4634ff0217 Categorieën: , , , , Tags: ,