Victoria Urban 5.8 Dames 52cm Pastel Turquoise Matt 8V

1,349.00

[usps]

  •  Gratis verzending
  •  100% Rijklaar geleverd
  •  De aller laagste prijsgarantie
  •  Achteraf en gespreid betalen
  •  De beste service

[/usps]

Urbanbike met XXL-uitrusting met een toelaatbaar gewicht van maximaal 170 kg, 8-speed naafversnelling en alles wat robuust en praktisch is.

Urban bikes met naafschakeling

Ons was al snel duidelijk dat we bij de componenten alle speelruimte hadden, maar dat het geen zin had om gebieden te betreden waar de pedelec-middenklasse zich al staat te verdringen. Dus geen ROHLOFF versnellingsnaaf toepassen, maar de voor huishoudelijk gebruik even geschikte Nexus naafschakeling van SHIMANO, eentje met zeven en eentje met acht versnellingen en vrijloop resp. terugtraprem.

Ook bij het framemateriaal voor zinvolle vormgevingsmaatregelen kiezen: Aluminium in plaats van carbon, omdat is geschikter is voor alledaags gebruik en dankzij moderne hydroforming-mogelijkheden zich eveneens fraai laat verwerken. Bij het urbane VICTORIA pedelec-programma hebben de brede en comfortabele Super Moto banden van SCHWALBE zich meer dan bewezen. Dus hebben we die ook hier toegepast. Voor een strakke optische lijn zorgt ook de speciaal vervaardigde RACKTIME bagagedrager, die vormgesloten in het totaalbeeld past, voorzien is van een geïntegreerd achterlicht, en met een laadgewicht van 25 kg flink wat kan dragen. Daarbij blijft de VICTORIA Urban ook bij zware belading stabiel, wat bij een model met diepe instap geen vanzelfsprekendheid is.

Uit het urbane e-bike segment werd ook het XXL-concept overgenomen. Dat betekent dat ook de niet-elektrische urban lijn op een maximum voertuigtotaalgewicht van 170 kg is berekend. Uiteraard inclusief berijder en bagage.

Riemaandrijving


Artikelnummer: 4251507933599 Categorieën: , , , Tags: ,