Victoria Urban 5.7 Dames 56cm Crystal Red Matt 7V

1,259.00

[usps]

  •  Gratis verzending
  •  100% Rijklaar geleverd
  •  De aller laagste prijsgarantie
  •  Achteraf en gespreid betalen
  •  De beste service

[/usps]

Modern, onderhoudsvriendelijk en XXL: het model is een basic uitgeruste, stijlvolle stadsfiets. Met een toelaatbaar gewicht van 170 kg

Urban bikes met premiumuitrusting

Het ontwikkelen van een hoogwaardige en chique urban bike voor dames en heren brengt onvermijdelijk een aantal speciale uitdagingen met zich mee. De premium versie ziet er dan zo uit: hydrogevormd, met een aluminium frame dat kan worden belast met een maximaal gewicht van 170 kg en comfortabele Super Moto banden van SCHWALBE. Voor een strakke optische lijn zorgt ook de speciaal vervaardigde bagagedrager, die vormgesloten in het totaalbeeld past, voorzien is van een geïntegreerd achterlicht, en met een laadgewicht van 25 kg flink wat kan dragen.

Daarbij blijft de VICTORIA Urban ook bij zware belading stabiel, wat bij een model met lage instap geen vanzelfsprekendheid is. De naafversnellingen zijn zeer onderhoudsarm en zijn hierbij uitsluitend te leveren in combinatie met Gates riemaandrijving. De urban bikes van VICTORIA rijden zeer comfortabel en zijn het hele jaar rond uw superbetrouwbare metgezel.


Artikelnummer: 4251507933513 Categorieën: , , , Tags: ,