QWIC Premium I MD9 Low step 49 (M) Charcoal Black

0.00

De Premium i MD9 is uitgevoerd met de alom geprezen Bafang M300 middenmotor met rotatiesensor en de Bafang LCD console. Binnen deze Premium Serie beschikt de Premium i MD9 als enige Premium i elektrische fiets over de Shimano Acera derailleurversnelling met schakelsensor, hierdoor voelt de rijervaring sportiever. Deze Premium i fiets beschikt over een volledig in het frame geïntegreerde accu, sterke aluminium spatborden en kunstlederen handvatten en zadel met stiksels. Deze onderdelen zijn vervolgens mooi afgestemd op de kleur van het frame en de fietsbanden.

Bafang LCD Console

De Premium i MD9 heeft een LCD console van Bafang. Hiermee kun je makkelijk de elektrische kracht aan- en uitzetten, de fietsverlichting al dan niet activeren en vervolgens de gewenste ondersteuningsstand selecteren.

Verende Suntour voorvork

De Premium i MD9 komt met een verende Suntour voorvork met lock-out functie. Dit bepaald onder andere het comfortabele karakter van deze QWIC fiets.

Hydraulische schijfremmen

De Premium i MD9 beschikt over de Shimano MT200 hydraulische schijfremmen. Deze zorgen voor optimaal comfort en een veilige fietservaring. Daarnaast vereisen de schijfremmen slechts minimaal onderhoud.

Geïntegreerde accu

Binnen de Premium i Serie is de accu prachtig weggewerkt binnen het frame, waardoor deze haast niet meer zichtbaar is. Ook zorgt deze volledige integratie in het frame voor een betere gewichtsverdeling van de e-bike.

Bij de elektrische fietsen van de Premium i Serie is er een behoorlijke accu-upgrade mogelijk. Standaard komt een Premium i fiets met een 400 Wh accu, maar deze kan je vervangen voor een accu van maar liefst 540 Wh. 


Artikelnummer: 8718792032339 Categorieën: , , , , Tags: ,