Cortina U4 Family D57 Spicy Silver Matt RB3

650.00

[usps]

  •  100% Rijklaar geleverd
  •    De aller laagste prijsgarantie
  •  Achteraf en gespreid betalen
  •   De beste service

[/usps]

CORTINA U4 TRANSPORT FAMILY
De Cortina U4 Family is de populaire transportfiets zoals we die kennen maar dan in een familiejasje gestoken. De fijne specificaties van deze fiets maken van elk ritje een feestje. Denk aan het dubbelpotige standaard. Hiermee parkeer je de fiets stabiel op ieder gewenst moment, ook wanneer de fiets zwaarder is geworden door de gemonteerde kinderzitjes. Met 3 Shimano Nexus versnelling schakel je op elk gewenst moment tussen de verschillende standen. Zo fiets je nooit te hard. Het stuur zet je vast met het stuurslot. Zo kan deze nooit zomaar omslaan, wat fijn!

CORTINA AMSTERDAM KOPLAMP
In het donker wil je goed gezien worden, daarom heeft de waterdichte Cortina Amsterdam koplamp maar liefst 18 lux en 40 lumen lichtopbrengst. Dat is al snel 4x meer dan elke andere transportfiets! De Amsterdam is door de consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop!

DUBBELE STANDAARD
Je kent het wel, je bent op de plek van bestemming en wilt je fiets parkeren, maar doordat je fiets een beetje schuin gaat door hem op de standaard te zetten wiebelt je kindje of je bagage alle kanten uit. Met de dubbele standaard is dat verleden tijd en staat je fiets stabiel rechtop

CORTINA CANBERRA BUITENBAND
Cortina Canberra banden zijn superveilig en hebben een breakerlaag, extra veel grip en zijn geschikt voor alle weertypen.

CORTINA STUURSLOT
Voor extra stabiliteit bij het stallen van je fiets draai je eenvoudig het stuur op slot met het stuurslot.