Altec Magnetic Trekking MTB Heren 28 inch Antraciet Blauw

379.00

Altec Magnetic Trekking MTB Heren 28 inch Antraciet Blauw

De Altec Magnetic is dé mountainbike voor de echte avonturiers! De uitdagende routes door de bossen of over het strand worden met deze mooie mountainbike nog leuker. Dit komt dankzij de stevige, robuuste onderdelen en fijne eigenschappen waarover deze fiets beschikt. Het frame is bijvoorbeeld gemaakt uit aluminium. Dit materiaal is heerlijk licht en bovendien roestvrij. Regen of modder vormt dus geen enkel obstakel voor de Magnetic! De velgen zijn van dubbelwandig aluminium en dus erg sterk. Natuurlijk kunnen we de verende voorvork niet vergeten. Dit onderdeel is onmisbaar op een mountainbike. De verende voorvork zorgt er namelijk voor dat schokken worden opgevangen. Dit is wel zo fijn wanneer je over een oneffen wegdek rijd of een mooie sprong maakt. Natuurlijk kunnen we de 21 versnellingen niet vergeten. Hiermee is geen route nog te lang!

[plus]Aluminium Frame: Een aluminium frame is niet alleen lichter in gewicht, een tweede voordeel is ook dat het niet roest

[plus] Groot aantal versnellingen! Hiermee schakel je altijd naar de juiste trap zwaarte. Perfect voor bijvoorbeeld mountainbikes.

[plus]Verende voorvork: Een verende voorvork biedt net dat beetje extra comfort

[plus]Design: De fiets heeft een sportief en strak design

[min]Geen verlichting


Artikelnummer: 8698906151890 Categorieën: , , , Tags: ,