PowerBar Powergel Original Energie gel Multi-smaken x40

€ 57,25 € 44,95

Bespaar 21% (-€ 12,30)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties PowerBar Powergel Original Energie gel Multi-smaken x40

  • Smaken: Aardbei-Banaan, Zure Appel, Citroen-Limoen en Tropisch Fruit
  • met een speciale combinatie van koolhydraten C2MAX
  • Geschikt voor veganisten
  • Geen bewaarmiddelen of kunstmatige smaakstoffen
  • Bevat 4 gels per verpakking
  • Totale inhoud: 40 stuks
  • Inhoud per gel: 41 g
  • met 206 mg natrium en 50 mg cafeïne per gel
  • Alleen zure appel bevat cafeïne

Omschrijving

PowerBar Powergel Original Energie gel Multi-smaken x40 is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een snelle en gemakkelijke manier om hun energie op peil te houden tijdens lange ritten. Deze energiegel is verkrijgbaar in vier heerlijke smaken: Aardbei-Banaan, Zure Appel, Citroen-Limoen en Tropisch Fruit.

Deze energiegel bevat een speciale combinatie van koolhydraten C2MAX, die zorgen voor een snelle en langdurige energieboost. Bovendien is deze gel geschikt voor veganisten en bevat het geen bewaarmiddelen of kunstmatige smaakstoffen.

Elke verpakking bevat 4 gels en de totale inhoud is 40 stuks. Elke gel bevat 41 g en is verrijkt met 206 mg natrium en 50 mg cafeïne. Alleen de zure appel smaak bevat cafeïne.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en smakelijke energiegel om je prestaties te verbeteren tijdens lange fietstochten, dan is PowerBar Powergel Original Energie gel Multi-smaken x40 de perfecte keuze voor jou.

Over PowerBar

PowerBar is een bekend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1986. Het merk, afkomstig uit Duitsland, is een pionier in de ontwikkeling van voedings- en energieproducten die speciaal zijn ontworpen om de prestaties en het uithoudingsvermogen van fietsers te verbeteren.

De belangrijkste producten van PowerBar omvatten een breed scala aan energierepen, gels, sportdranken en voedingssupplementen. PowerBar-producten zijn ontworpen met een combinatie van hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijke formuleringen en bieden fietsers de energie en voedingsstoffen die nodig zijn om lange ritten en intensieve training aan te kunnen.

Met een sterke aanwezigheid in de fietsindustrie is PowerBar een betrouwbare bondgenoot geweest voor wielrenners van alle niveaus, van amateurs tot topsporters. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie heeft PowerBar tot een voorkeurskeuze gemaakt voor diegenen die hun prestaties willen maximaliseren en willen genieten van een optimale fietservaring.

Reviews PowerBar Powergel Original Energie gel Multi-smaken x40

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die PowerBar Powergel Original Energie gel Multi-smaken x40 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten