Restrap Stickers - Transparant

€ 13,99 € 11,49

Bespaar 18% (-€ 2,50)

5-6 Werkdagen

Specificaties Restrap Stickers - Transparant

  • Slijtvast voor vuil, kabels en zakken.
  • Gezeefdrukt ontwerp
  • Hoeveelheid: 3 vellen

Omschrijving

De doorzichtige Restrap-sticker is een onmisbare accessoire voor elke fietser die zijn fiets in perfecte staat wil houden. Deze sticker is bestand tegen slijtage, wat betekent dat het de fiets beschermt tegen vuil, kabels en tassen. Bovendien geeft het zeefdrukdesign een stijlvolle touch aan de fiets.

De doorzichtige Restrap-sticker wordt geleverd in een pakket van drie vellen, wat betekent dat je genoeg hebt om alle benodigde gebieden te bedekken. De transparantie van de sticker zorgt ervoor dat het perfect past bij elke kleur fiets, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het niet bij de rest van de fiets past.

Kortom, de doorzichtige Restrap-sticker is een praktische en stijlvolle accessoire die je fiets beschermt tegen vuil en krassen. Met zijn zeefdrukdesign en slijtvastheid is deze sticker een uitstekende keuze voor elke fietser die zijn fiets in perfecte staat wil houden.

Over Restrap

Een van de weinige bedrijven die met trots kunnen zeggen dat hun gehele productie intern is. Restrap begon niet in een garage, maar in de kamer van de oprichter, Nathan Hughes, die met zijn naaimachine wat pedaalriemen maakte. Tegenwoordig is Restrap gevestigd in een grote werkplaats in Leeds, waar naaisters en ontwerpers zij aan zij werken met de modernste naaimachines. Op deze manier controleren ze de productie en kwaliteit van hun pedaalriemen, rugzakken en fietszadeltassen.

Reviews Restrap Stickers - Transparant

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Restrap Stickers - Transparant kochten, kochten ook

Recent bekeken producten