Ynot Strap - Fuchsia

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ynot Strap - Fuchsia

  • Triple layer versterking voor extra stevigheid.
  • Houden hun gewenste vorm.
  • Ideaal voor woon-werkverkeer, cross, FGFS, mountainbiken, fietskoeriers & dagelijks fietsen.
  • Beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren en designs voor het personalieren van je fietsrit.
  • Elke set wordt geleverd met een vinyl YNOT decal.
  • Instelbaar op bijna elk type schoeisel, van slippers tot winterlaarzen.
  • Onderste strap past op elke standaard pedaal met 3/4" x 5/16" slotted openings.

Omschrijving

Ynot Strap in Fuchsia is een geweldige toevoeging aan je fietsuitrusting. Deze straps zijn gemaakt van triple layer versterking voor extra stevigheid en houden hun gewenste vorm. Ze zijn ideaal voor woon-werkverkeer, cross, FGFS, mountainbiken, fietskoeriers en dagelijks fietsen.

De Ynot Strap is beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren en designs, waardoor je je fietsrit kunt personaliseren. Elke set wordt geleverd met een vinyl YNOT decal, waarmee je je fiets nog verder kunt aanpassen. De straps zijn instelbaar op bijna elk type schoeisel, van slippers tot winterlaarzen.

De onderste strap past op elke standaard pedaal met 3/4" x 5/16" slotted openings. Met de Ynot Strap in Fuchsia ben je verzekerd van een stevige en comfortabele rit op je fiets. Bestel ze vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze straps!

Over Ynot

YNOT Cycle is een team van ontwerpers en makers in Toronto die producten creëren voor fietsen, reizen, en voor dagelijks gebruik. Wij waarderen een clean design en constante innovatie. Met Canadese trost gemaakt produceren wij functionele, duurzame producten die bestand zijn tegen extreme slijtage en weersomstandigheden. Dagelijk wordt op onze tassen en accessoires vertrouwd door doorgewinterde forensen, koeriers en reizigers uit de hele wereld.

Reviews Ynot Strap - Fuchsia

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ynot Strap - Fuchsia kochten, kochten ook

Recent bekeken producten