Santini Alto De L'Angliru Sokken - Zwart

48-72hrs

Specificaties Santini Alto De L'Angliru Sokken - Zwart

  • Ontworpen in Italy.
  • Verstevigde hiel en tip.
  • Wasmachine op 30 °C / 86 °F. Vermijd bleken, droogkast of strijken.

Omschrijving

De Santini Alto De L'Angliru Sokken zijn ontworpen in Italië en zijn de perfecte aanvulling op je fietsoutfit. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende pasvorm en comfort tijdens het fietsen.

De sokken zijn voorzien van een verstevigde hiel en tip, waardoor ze duurzaam zijn en lang meegaan. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en kunnen ze in de wasmachine worden gewassen op 30 °C / 86 °F. Het is echter belangrijk om bleken, droogkast of strijken te vermijden om de kwaliteit van de sokken te behouden.

Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een enthousiaste fietser, de Santini Alto De L'Angliru Sokken zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl tijdens het fietsen. Bestel ze vandaag nog en ervaar het verschil!

Over Santini

In 1965 richtte Pietro Santini het bedrijf Santini Maglificio Sportivo op nadat hij eerst het textielbedrijfje van zijn zussen overnam. In het begin was Santini een artisanaal bedrijf dat kledij produceerde voor andere bedrijven, maar gedreven door een grote passie voor wielrennen en wedstrijden begon Pietro zich te specialiseren in wielerkledij.

Vanaf het prille begin, maakte Pietro een cruciale beslissing: “al onze producten worden uitsluitend in Italië ontworpen en geproduceerd”. Vandaag produceren we meer dan 3000 stuks per dag – en exporteren we ongeveer 75% van onze output buiten Italië. Iemand noemde ons ooit “puristen”, en misschien zijn we dat wel – wat ons motiveert zijn geen cijfers, maar wel de echte en overweldigende passie die ons trots maakt telkens onze atleten winnen. Om hen hierbij te helpen, gaan we steeds op zoek naar innovatieve materialen en nieuwe productiemethoden terwijl we hard werken om onze creaties te verbeteren.

Onze outfits zijn steevast populair bij renners die het hoogste comfort en de beste prestaties op de markt zoeken. Het was dus logisch dat we uiteindelijk vruchtbare relaties zouden aangaan met vele van werelds meest bekende events en renners.

Reviews Santini Alto De L'Angliru Sokken - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Santini Alto De L'Angliru Sokken - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten