Mission Workshop R6 Arkiv Field Pack 20L HT Rugzak - Grijs

€ 279,00 € 237,15

Bespaar 15% (-€ 41,85)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Mission Workshop R6 Arkiv Field Pack 20L HT Rugzak - Grijs

  • Intern Volume: 20 L.
  • Lichaamsstof: HT500.
  • Roll-Top of Flap-Down sluiting.
  • Intern raamblad.
  • Gemaakt in de VS.
  • Gegarandeerd voor altijd.
  • Mesures: 30.5 x 45.7 x 12.7cm.
  • Weight: 1,4Kg. HT500:

strong>HT500:

Uitsluitend gemaakt voor Mission workshop, het gebruikt hun kenmerk materiaal gebruikt high-tenacity 500d nylon met een superieure kracht-tot-gewichtsverhouding en een soepel geraffineerd oppervlak. De HT500 bevat een water- en vlekbestendige coating die in de loop van tijd een mooie natuurlijke glans ontwikkelt. In tegenstelling tot de meeste nylon stoffen, ziet de HT500 stof er beter uit hoe meet het gebruikt wordt, vergelijkbaar met Italiaans leer. Inhoud: 500-denier high-tenacity geweven nylon met geïmpregneerd urethaan polymer.

Omschrijving

De Mission Workshop R6 Arkiv Field Pack 20L HT Rugzak in grijs is een hoogwaardige rugzak die speciaal is ontworpen voor fietsers. Met een intern volume van 20 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het fietsen. De rugzak is gemaakt van HT500, een kenmerkend materiaal van Mission Workshop dat een superieure kracht-tot-gewichtsverhouding heeft en een soepel geraffineerd oppervlak biedt.

De rugzak heeft een roll-top of flap-down sluiting, afhankelijk van je voorkeur. Het interne raamblad zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit. De Mission Workshop R6 Arkiv Field Pack 20L HT Rugzak is gemaakt in de VS en wordt gegarandeerd voor altijd.

De afmetingen van de rugzak zijn 30,5 x 45,7 x 12,7 cm en het gewicht is 1,4 kg. De HT500-stof is water- en vlekbestendig en ontwikkelt in de loop van de tijd een mooie natuurlijke glans. In tegenstelling tot de meeste nylon stoffen ziet de HT500-stof er beter uit naarmate deze meer wordt gebruikt, vergelijkbaar met Italiaans leer. De inhoud van de stof is 500-denier high-tenacity geweven nylon met geïmpregneerd urethaan polymer.

Kortom, de Mission Workshop R6 Arkiv Field Pack 20L HT Rugzak is een duurzame en stijlvolle keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige rugzak die lang meegaat.

Over Mission Workshop

Mision Workshop is een bedrijf opgericht in 2009, gevestigd in San Francisco, gespecialiseerd in het maken van rugzakken en technische kleding. Ze ontwerpen en creëren allerlei tassen en rugzakken, vooral koerierstassen, die zij uitstekend doen.

Mission Workshop is een merk geworden met een groot aantal loyale, passievolle klanten, die zich richten op de meeste gewilde ontwerpen en materialen van urban fietsers.

Reviews Mission Workshop R6 Arkiv Field Pack 20L HT Rugzak - Grijs

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Mission Workshop R6 Arkiv Field Pack 20L HT Rugzak - Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten