• MIPS

Giro Helios Spherical Fietshelm - Mat Wit

€ 259,95 € 184,95

Bespaar 29% (-€ 75,00)

8 Reviews
100% of 100

3-4 Werkdagen

Specificaties Giro Helios Spherical Fietshelm - Mat Wit

  • MIPS-technologie biedt meer bescherming voor uw hersenen bij een botsing onder een hoek.
  • Sferische technologie.
  • Onafhankelijke lagen met ontwerp voor absorptie van rotatie-impact.
  • 15 ventilatieopeningen in de windtunnel met interne kanalen.
  • Schuim Nanobead EPS.
  • Roc Loc 5 Air afstelsysteem.
  • Ionische + antimicrobiële kussentjes.

Omschrijving

Bescherm jezelf tijdens het fietsen met de Giro Helios Spherical Fietshelm in Mat Wit. Deze helm is voorzien van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat jij veilig blijft tijdens het sporten. Zo biedt de MIPS-technologie extra bescherming voor je hersenen bij een botsing onder een hoek.

De sferische technologie en onafhankelijke lagen met ontwerp voor absorptie van rotatie-impact zijn andere eigenschappen die bijdragen aan het beschermen van je hoofd tijdens het fietsen. Bovendien zorgt een speciaal schuim, genaamd Nanobead EPS, voor een comfortabele pasvorm.

Ventilatie is ook een belangrijk aspect bij het dragen van een fietshelm. De Giro Helios heeft 15 ventilatieopeningen in de windtunnel met interne kanalen om ervoor te zorgen dat je hoofd koel blijft tijdens het fietsen. Met het Roc Loc 5 Air afstelsysteem en de ionische + antimicrobiële kussentjes kun je deze helm volledig aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro Helios Spherical Fietshelm - Mat Wit

5/5

100%

8 review(s)

5 Stars

8

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
  1. Emma Stevens

    100%
    Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

    super helm

    Draai kwaliteit. Goed beschermd en zeer snelle verzending.

Klanten die Giro Helios Spherical Fietshelm - Mat Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten