Bril 100% Speedcraft - Wit/Blauw

€ 209,00 € 167,20

Bespaar 20% (-€ 41,80)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Bril 100% Speedcraft - Wit/Blauw

  • Scherm: Uitgebreid scherm met één enkele lens voor een beter zicht en zijdelingse UV-bescherming.
  • Ontwerp: Wrap-around ontwerp, zodat lenzen niet te veel bewegen, comfortabele rubberen tempels.
  • Ventilatie: Lagere luchtinlaten, ruimte tussen lens en gezicht om de luchtstroom te verhogen.
  • Toebehoren: Wordt geleverd met een reservelens voor dagen met weinig licht, een koffer, een microvezel tas en een extra neuskussentje van verschillende afmetingen.

Omschrijving

Houd je ogen beschermd tijdens het fietsen met de Bril 100% Speedcraft! Deze bril heeft een uitgebreid scherm met één enkele lens voor een beter zicht en zijdelingse UV-bescherming. Bovendien heeft het een wrap-around ontwerp, zodat de lenzen niet te veel bewegen en zorgen voor comfortabele rubberen tempels.

De Bril 100% Speedcraft is speciaal ontworpen met ventilatie in gedachten. De lagere luchtinlaten en ruimte tussen de lens en het gezicht verhogen de luchtstroom, zodat je ogen altijd koel blijven tijdens het fietsen.

Als bonus wordt deze bril geleverd met een reservelens voor dagen met weinig licht. Ook krijg je er een koffer, een microvezel tas en een extra neuskussentje van verschillende afmetingen bij. De Bril 100% Speedcraft is een ideale keuze voor elke fietser die op zoek is naar een hoogwaardige bril om zijn of haar prestaties te verbeteren.

Over 100%

100% betekent om alles te geven, houd niks achter voor later. 100% is voor degenen die alles geven op de race track.100% is een Noord Amerikaanse merk dat gespecialiseerd is in motercross en off road, sinds de jaren 80. Zijn vlagschip producten zijn motercross brillen en off road handschoenen, deze zijn bekend om zijn briljante, innovatieve en uitstekende kwaliteits designs.

Reviews Bril 100% Speedcraft - Wit/Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Bril 100% Speedcraft - Wit/Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten