BLB Flat Rat Bagagedrager Stuur - Zilver

€ 115,00

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties BLB Flat Rat Bagagedrager Stuur - Zilver

  • Afmetingen stuur: 52 cm breed en 22,2 mm stuurdiameter.
  • Afmetingen rooster: 42 x 32 cm.
  • Roestvrij staal.
  • Compatibel met klemmen van 25,4 en 26,0 mm.
  • Twee montagehoogtes.
  • Maximale belasting: 15 kg.
  • Gewicht: 1,1 kg.

Omschrijving

De BLB Flat Rat Bagagedrager Stuur in zilver is een handige toevoeging aan je fiets als je extra bagageruimte nodig hebt. Het stuur heeft een breedte van 52 cm en een stuurdiameter van 22,2 mm, waardoor het geschikt is voor de meeste fietsen. Het rooster heeft afmetingen van 42 x 32 cm en is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid.

De bagagedrager is compatibel met klemmen van 25,4 en 26,0 mm en heeft twee montagehoogtes, waardoor je de bagagedrager op de gewenste hoogte kunt monteren. De maximale belasting van de bagagedrager is 15 kg, wat voldoende is voor de meeste dagelijkse spullen die je op de fiets wilt meenemen. Het gewicht van de bagagedrager is 1,1 kg, wat licht genoeg is om geen extra belasting toe te voegen aan je fiets.

Met de BLB Flat Rat Bagagedrager Stuur in zilver heb je een handige en duurzame oplossing voor extra bagageruimte op je fiets. Of je nu boodschappen doet of op fietsvakantie gaat, deze bagagedrager zal je helpen om al je spullen veilig en gemakkelijk te vervoeren.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Flat Rat Bagagedrager Stuur - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Flat Rat Bagagedrager Stuur - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten