Santafixie SNTFX Limited Edition Grijs Hoodie Sweatshirt

€ 59,90
1 Review
80% of 100

48-72hrs

Specificaties Santafixie SNTFX Limited Edition Grijs Hoodie Sweatshirt

  • Materiaal: 100% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester.
  • Verkrijgbaar in de maten: S, M, L en XL.
  • Fairtrade-certificaat: Oeko-Tex, GOTS, Peta-Approved Vegan e Fair Wear.
  • Ontworpen in Spanje.
  • Gemaakt van duurzame kwaliteit. Dikke katoen 350 g / m ².
  • Normaal unisex hoodie.

Omschrijving

De Santafixie SNTFX Limited Edition Grijs Hoodie Sweatshirt is een must-have voor elke fietsliefhebber. Deze hoodie is gemaakt van 100% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester, waardoor het niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk is.

De hoodie is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL, waardoor het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het heeft een normale unisex pasvorm en is ontworpen in Spanje.

De Santafixie SNTFX Limited Edition Grijs Hoodie Sweatshirt heeft verschillende fairtrade-certificaten, waaronder Oeko-Tex, GOTS, Peta-Approved Vegan en Fair Wear. Dit betekent dat het product op een ethische en verantwoorde manier is geproduceerd, zonder schade toe te brengen aan mens of milieu.

De hoodie is gemaakt van duurzame kwaliteit en heeft een dikke katoenen stof van 350 g / m². Het is perfect voor koude dagen en kan gedragen worden tijdens het fietsen of gewoon als casual kledingstuk. Kortom, de Santafixie SNTFX Limited Edition Grijs Hoodie Sweatshirt is een geweldige aanvulling op de garderobe van elke fietsliefhebber.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie SNTFX Limited Edition Grijs Hoodie Sweatshirt

4/5

80%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
  1. izasamiano

    80%
    Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

    Het is een giftHet kwaliteitssweatshirt is goed, maar er zat een vlek in de zak.We hebben het gewassen en het is verwijderd

Klanten die Santafixie SNTFX Limited Edition Grijs Hoodie Sweatshirt kochten, kochten ook

Recent bekeken producten