Eltin Brave Helm - Mat Wit

€ 45,95 € 29,95

Bespaar 35% (-€ 16,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Eltin Brave Helm - Mat Wit

  • Inmould-technologie
  • 19 ventilatievensters
  • Afneembaar vizier
  • Verstelbare sluiting
  • Reflecterend met veiligheidsgordels
  • Verwijderbare pads
  • EU-, VS- en AUS-veiligheidsnormen
  • Maten: één maat (55-59 cm)
  • Lichtgewicht: 254 g

Omschrijving

De Eltin Brave Helm is een must-have voor elke fietser die waarde hecht aan comfort en veiligheid. Deze fietshelm is gemaakt met behulp van de Inmould-technologie, wat betekent dat de buitenste polycarbonaatlaag en de binnenste schuimlaag naadloos zijn geïntegreerd, wat zorgt voor extra stevigheid en bescherming.

De helm heeft ook maar liefst 19 ventilatievensters voor uitstekende luchtstroom en comfort tijdens het fietsen. Het afneembare vizier kan worden aangepast om bescherming te bieden tegen de zon en regen. De verstelbare sluiting zorgt ervoor dat de helm perfect past en de chinstrook is voorzien van reflecterende strips voor extra veiligheid tijdens nachtelijke ritten.

De Eltin Brave Helm is vervaardigd volgens de veiligheidsnormen van de EU, de VS en Australië, en heeft verwijderbare pads voor gemakkelijke reiniging. Deze helm is verkrijgbaar in één maat (55-59 cm) en weegt slechts 254 g, waardoor het een van de lichtste helmen in zijn klasse is. Kortom, de Eltin Brave Helm is de perfecte keuze voor fietsers die de hoogste eisen stellen aan veiligheid, stijl en comfort.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Brave Helm - Mat Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Eltin Brave Helm - Mat Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten