Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Reflective

€ 18,00 € 15,95

Bespaar 11% (-€ 2,05)

48-72hrs

Specificaties Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Reflective

  • Houdt je kont en rug droog op regenachtige dagen.
  • Opvouwbaar, neemt weinig ruimte in beslag.
  • Zeer eenvoudige montage, geen gereedschap vereist.
  • Ideaal voor fixed gear, single speed, racefietsen of mountainbikes.
  • Materiaal: Recycled PolyPropylene (PP).

Omschrijving

De Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord Reflective is een must-have voor elke fietser die graag droog wil blijven op regenachtige dagen. Dit spatbord beschermt niet alleen je kont, maar ook je rug tegen opspattend water en modder. Zo blijf je comfortabel en droog tijdens je fietstocht.

Een ander voordeel van de Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord Reflective is dat het opvouwbaar is. Hierdoor neemt het spatbord weinig ruimte in beslag wanneer je het niet gebruikt. Zo kun je het gemakkelijk opbergen in je tas of fietsmand.

De Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord Reflective is zeer eenvoudig te monteren en er is geen gereedschap vereist. Dit maakt het ideaal voor fietsers die graag zelf hun fiets onderhouden. Het spatbord is geschikt voor verschillende soorten fietsen, waaronder fixed gear, single speed, racefietsen en mountainbikes.

De Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord Reflective is gemaakt van recycled PolyPropylene (PP). Dit materiaal is duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien is het spatbord voorzien van reflecterende elementen, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker.

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Reflective

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ass Savers Fendor Bendor Regular Spatbord - Reflective kochten, kochten ook

Recent bekeken producten