Ass Savers Mudder Mini Spatbord - Zwart

€ 12,00 € 10,95

Bespaar 9% (-€ 1,05)

48-72hrs

Specificaties Ass Savers Mudder Mini Spatbord - Zwart

  • Materiaal: Recycled PolyPropylene (PP).
  • Houdt je kont moddervrij.
  • Geschikt voor alle cross/gravel voorvorken.
  • Beschermt je gezicht en balhoofdlagers
  • Eenvoudig te monteren en vast te zetten met antislipbandjes.
  • Superlichtgewicht, slechts 21 gram.

Omschrijving

De Ass Savers Mudder Mini Spatbord is een geweldige accessoire voor elke fietser die graag off-road gaat. Dit spatbord is gemaakt van gerecycled PolyPropylene (PP) en is ontworpen om je kont moddervrij te houden tijdens het fietsen op modderige paden. Het is geschikt voor alle cross/gravel voorvorken en biedt bescherming voor je gezicht en balhoofdlagers.

De Ass Savers Mudder Mini Spatbord is zeer eenvoudig te monteren en vast te zetten met antislipbandjes. Het is superlichtgewicht, slechts 21 gram, dus je zult het nauwelijks merken tijdens het fietsen. Het is een geweldige manier om jezelf en je fiets schoon te houden tijdens het rijden op modderige paden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve manier om jezelf en je fiets schoon te houden tijdens het off-road fietsen, dan is de Ass Savers Mudder Mini Spatbord de perfecte keuze voor jou. Het is duurzaam, lichtgewicht en gemakkelijk te monteren, waardoor het een geweldige aanvulling is op elke fietsuitrusting.

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass Savers Mudder Mini Spatbord - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ass Savers Mudder Mini Spatbord - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten