OPEN New U.P. Gravel Frameset - Groen

€ 3.199,00
1 Review
100% of 100

4-5 Werkdagen

Kenmerken OPEN New U.P. Gravel Frameset - Groen

Carbon frame en voorvoork Carbon frame en voorvoork
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen

Specificaties OPEN New U.P. Gravel Frameset - Groen

  • Framemateriaal: High-modulus (HM) en high resistance (HR) carbon.
  • Frame gewicht: 1040 g (maat M).
  • Head set: Integrated IS42/28.6 | IS52/40 (inbegrepen).
  • Voorvork: OPEN U-turn voor flatmount zonder adapter.
  • Voorvork gewicht: 390 g.
  • Dropouts: Doorlopende assen.
  • Tire clearance: MTB 650B en 700C tot 40mm.
  • Compatibele Zadelpen: Recht, 27,2 mm. Niet inbegrepen
  • Bottom Bracket shell: BB 386 EVO pressfit 86x46mm.
  • Bottom Bracket: Superlight Carbon-Ti 12mm.
  • Inbegrepen: frame, voorvork, stuur, stuurklem, voor en achterste as, achterderailleurteen, afneembare voorneus, 3 MultiStop-kabels, kabeluitgang, pedaalgeleiding, kabeldoorvoerbussen, schuimrubberen beschermhulsen, bidonhouderpennen, montagegeleider.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit gravel fietsframe, met een doordacht ontwerp en eindeloze montagemogelijkheden? De OPEN New U.P. Green Gravel Fietsframe is de verbeterde versie van de succesvolle U.P. (Unbeaten Path) dat talloze tijdschriften heeft veroverd en prijzen heeft gewonnen zoals de Eurobike Gold Award. Combineer het beste van twee werelden: road- en mountainbiken: de geometrie van racefietsen om snel te gaan en compatibiliteit met mountainbike 650b-banden tot 54 mm.

Voor de New U.P. frameset, pasten OPEN-ontwerpers niet alleen de geometrie van een racefiets aan. Ze ontwierpen het vanaf het begin, rekening houdend met alle montagebehoeften voor verschillende terreinen. Ze gebruikten verschillende soorten koolstofvezel: hoge sterkte waar nodig en hoge modulus in de rest van het frame om lichtheid en stijfheid te combineren. Ze hebben de rechter achtervork lager gezet zodat deze breder gebouwd kon worden. Daarom is het meer rigide, en compatibel met vele crankset-normen.

Andere voorbeelden van de aangeboden functies zijn de interne bedrading, de mogelijkheid om schijfremmen te monteren, flessen of tassen op de bovenbuis te plaatsen en de minimale insteekmarkering op de zitbuis (niet alleen op de zadelpen).

De nieuwe versie van dit frame is iets lichter, het is gebouwd voor de flat-mount standaard en heeft een lichtere en stijvere voorvork. Je wil toch niet een van de meest veelzijdige en hoogwaardige gravelfiets frames missen?

Over OPEN

'Working hard to stay small', dat is het motto van OPEN. Klinkt het tegenstrijdig? Welnu, dat is wat de twee oprichters van het Zwitserse bedrijf nastreven. Het zijn twee bekende gezichten in de wielerwereld: Gerard Vroomen en Andy Kessler. Vroomen heeft gewerkt voor Cannondale, Scott, BMC (hij was 7 jaar CEO) en Cerveló; hier ontmoette hij Kessler, die een van de medeoprichters was.

Met hun uitgebreide ervaring in de twee grootste sectoren van fietsen, road en mountain bikes hebben ze OPEN opgericht voor het ontwerpen en bouwen van een fietsdie ze zelf zouden willen gebruiken. Ze wilden focussen op het ontwerp van de fietsen en omgaan met klanten en de zorgen van grote bedrijven vergeten: sponsoring, marketing, complete fietsen, flitsende kantoren, enz.

Toch hebben de frames, zonder enige marketing, prijzen gewonnen zoals de Eurobike Award en zijn ze geprezen door talloze wielerbladen die hun ingenieuze en lichte ontwerp hebben benadrukt, hun compatibiliteit met tal van componenten en vooral de veelzijdigheid.

Reviews OPEN New U.P. Gravel Frameset - Groen

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
  1. Maria

    100%
    Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

    grind bovenframe

    Ik heb een gravelbike in elkaar gezet met de best mogelijke basis, dit Open frame.

Klanten die OPEN New U.P. Gravel Frameset - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten