Ass Saver spatbord Fendor Bendor Big - Zwart

€ 18,00 € 14,49

Bespaar 20% (-€ 3,51)

48-72hrs

Specificaties Ass Saver spatbord Fendor Bendor Big - Zwart

  • De originele opvouwbare achterspatbord, dat er alleen is als je het nodig hebt.
  • Snel te installeren.
  • Passend met 32-55 mm banden.
  • Smaller op te vouwen. Sterker.

Omschrijving

De Ass Saver spatbord Fendor Bendor Big Zwart is een handig accessoire voor elke fietser die graag droog en schoon wil blijven tijdens het fietsen. Dit opvouwbare achterspatbord is ontworpen om alleen tevoorschijn te komen wanneer je het nodig hebt, waardoor het een praktische en ruimtebesparende oplossing is voor fietsers die geen permanent spatbord willen installeren.

De Ass Saver spatbord Fendor Bendor Big Zwart is snel en gemakkelijk te installeren, waardoor je in een mum van tijd klaar bent om te gaan fietsen. Het spatbord past op banden van 32-55 mm, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan fietsen en bandenmaten.

De Ass Saver spatbord Fendor Bendor Big Zwart is ook opvouwbaar, waardoor het gemakkelijk op te bergen is wanneer je het niet gebruikt. Het spatbord is gemaakt van duurzaam materiaal en is sterker dan ooit tevoren, waardoor het een betrouwbare keuze is voor elke fietser die op zoek is naar een hoogwaardig spatbord dat lang meegaat.

Over Ass Savers

Het was de zomer van 2011 toen Staffan Weigel een nieuwe reganachtige dag tegemoet ging, een stuk karton pakte en op de achterkant van zijn fiets stopte om te voorkomen dat hij spetter en vlekken kreeg tijdens het fietsen naar zijn werk.

Het resultaat was zo positief dat hij met een aantal vrienden het idee had om een spatbord voor fietsers op de markt te brengen. Trouw aan het gevoel voor humor van Göteborg, noemden ze het project Ass Savers.

Ze maakten een video waarin te fuctie van het nieuwe spatbord werd uitgelegd en dit ging binnen 24 uur viral. Zes maanden later verlief Staffan zijn baan om deel te maken van het nieuwe bedrijf. Tegenwoordig heeft Ass Savers 5 werknemers en opereert vanuit zijn hoofkantoor in Götebord, Zweden. Meer dan een miljoen Ass Savers zijn al verkocht en het merk dat begon als grap tussen vrienden wordt nu erkend door miljoenen fietsers over de hele wereld.

Reviews Ass Saver spatbord Fendor Bendor Big - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ass Saver spatbord Fendor Bendor Big - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten