BLB Aero Zadelpen - Zwart

48-72hrs

Specificaties BLB Aero Zadelpen - Zwart

  • Klassiek Aero zadeldesign geeft een vintage en elegante twist aan elk ontwerp.
  • Materiaal: Alloy.
  • Buitenom diameter: 27.2mm.
  • Lengte: 180mm.
  • Kleur: Zwart.
  • Gewicht: 350gr.

Omschrijving

De BLB Aero Zadelpen in het zwart is een klassiek ontworpen zadelpen die een vintage en elegante twist geeft aan elk fietsontwerp. Het aerodynamische design zorgt voor een gestroomlijnde uitstraling en een comfortabele zitpositie tijdens het fietsen.

Gemaakt van hoogwaardig alloy materiaal, is deze zadelpen duurzaam en lichtgewicht. Met een buitenom diameter van 27.2mm en een lengte van 180mm past deze zadelpen op de meeste fietsen. De zwarte kleur geeft een stijlvolle uitstraling en past bij elke fietsstijl.

Met een gewicht van slechts 350 gram is deze BLB Aero Zadelpen een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle zadelpen. Of je nu een racefiets, stadsfiets of mountainbike hebt, deze zadelpen zal je fietsrit verbeteren en je laten genieten van een comfortabele en stijlvolle rit.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Aero Zadelpen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Aero Zadelpen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten