YBN S50 6-7V Ketting

5-6 Werkdagen

Specificaties YBN S50 6-7V Ketting

  • Kleur: blauw / bruin
  • Spec .: 1/2 "x3 / 32"
  • Snelheid van het tandwiel: 6 & 7
  • Lengte pen: 7,3 mm
  • SHIMANO en SRAM 6 ~ 7 aandrijfsysteem
  • Gebruik: MTB / racefietsen
  • Gewicht: 338 g
  • 116 links

Omschrijving

De YBN S50 6-7V Ketting is een uitstekende keuze voor zowel mountainbikers als racefietsers. Deze ketting is geschikt voor zowel 6 als 7-speed tandwielen en is compatibel met zowel SHIMANO als SRAM aandrijfsystemen. Met een lengte van 116 links en een penlengte van 7,3 mm past deze ketting op de meeste fietsen.

De ketting is verkrijgbaar in twee kleuren: blauw en bruin. Het gewicht van de ketting is 338 g, wat betekent dat het niet te zwaar is en geen extra belasting toevoegt aan je fiets. De ketting is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om lang mee te gaan.

Of je nu een ervaren fietser bent of net begint met fietsen, de YBN S50 6-7V Ketting is een betrouwbare keuze die je niet teleur zal stellen. Het is een geweldige investering voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige ketting voor zijn fiets.

Over YBN

YBN is een toonaangevend merk in de fabricage van hoogwaardige kettingen voor fietsen. Het brede assortiment producten omvat kettingen voor weg-, mountainbike- en elektrische fietsen, allemaal ontworpen om hoge prestaties en duurzaamheid te bieden.

YBN fietskettingen worden gekenmerkt door hun state-of-the-art technologie en hun aandacht voor detail bij de fabricage. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam product. Daarnaast biedt het merk ook een verscheidenheid aan ontwerp- en gewichtsopties om aan de specifieke behoeften van elke fietser te voldoen.

Samenvattend is YBN een toonaangevend merk in de productie van hoogwaardige fietskettingen, ontworpen om optimale prestaties en duurzaamheid te bieden. Als je op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare fietskettingen voor je racefiets, mountainbike of elektrische fiets, zoek dan niet verder dan YBN.

Reviews YBN S50 6-7V Ketting

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die YBN S50 6-7V Ketting kochten, kochten ook

Recent bekeken producten